O NAMA

hotel-punta

 

Hotelski kompleks Punta nalazi se samo nekoliko metara od centra Vodica, poznatoj turističkoj destinaciji na obali Jadrana. Na granici plavetnila mora i neba izdiže se hotelski kompleks sa svojih prepoznatljivih deset katova i pruža otoke na dlanu, dok je centar Vodica sa svim svojim znamenitostima udaljen samo nekoliko koraka.  Hotel Punta, zajedno sa pripadajućim vilama, bogatom ponudom i personaliziranom uslugom, pruža Vam nezaboravan boravak. Poželite jutro s predivnim pogledom na Jadransko more ili na stari grad, te uz mirise Mediterana omogućite sebi ugođaje topline i udobnosti koje će Vam s osmijehom na licu pružiti naše osoblje.

 

Hotel

Glavna zgrada kompleksa Punta je smještena u deseto-katnom objektu i nudi mogućnost odabira superior ili standard soba ili apartmanskih soba. Svih 77 superior soba i 3 luksuzno opremljene apartmanske sobe Vam pružaju panoramski pogled na more i otoke.  Preostalih 52 standardne sobe pružaju predivan pogled na park i grad Vodice.  Uz prostranu recepciju, u glavnoj zgradi se nalaze i svi ostali sadržaji koji će Vaš boravak učiniti ugodnijim i ispunjenijim, kao što su dva restorana, lobby bar, wellness i spa centar sa unutarnjim bazenom i fitness dvoranom, frizerski salon, te ostale multifunkcionalne dvorane za kongrese, seminare ili poslovne sastanke. Unutar hortikulturnog parka hotela nalazi se i starovjekovna crkva Sv. Križa, koja posjetiocima može pružiti kako spiritualne tako i povijesne doživljaje kulturne baštine lokalnog kraja.

 

Vila Arausa

Uronjena u zelenilo borove šume, Vila Arausa predstavlja idealan izbor za sve one koji žele miran odmor uz šum valova. Vila Arausa pruža mogućnost odabira soba s pogledom na morsko plavetnilo ili na park stranu. Vila ima 60 soba i nalazi se samo nekoliko koraka od glavne zgrade sa dodatnim hotelskim sadržajima kao i Punta Pool Bar-a, koji svakodnevno nudi ponudu koktela i zalogaja uz otvoreno nebo i vanjski bazen.

 

Financijski izvještaji

Pravilnik o prikupljanju, obradi i zaštiti osobnih podataka